marți, 31 martie 2009

Benq Joybook S32B, un nou mini-notebook.

Benq îşi îmbunătăţeşte linia de notebook-uri Joybook, adăugând încă un laptop în această serie. De data
aceasta este vorba despre un sistem din aceeaşi categorie cu Lenovo X300 sau Dell XPS M1330, adică mic şi performant.
Să vedem ce ne propun cei de la
Benq.

Joybook-ul S32B, are un ecran wide cu o diagonală de numai 13,3 inch (33,78 cm) Ultra Vivid, şi face parte din categoria de laptopuri cu un plus
de mobilitate, datorită dimensiunilor sale reduse. Noul model se remarcă prin design-ul său, care întrece predecesorii, şi îţi lasă un senimentul că ai primit mai mult decât ai plătit.

Ecranul wide 16:10, de 13.3 inch (33,78 cm) are o luminozitate (specificată de producător) de 250 cd/mp, şi o rezoluţie bună pentru dimensiunile sale, (Wide XGA 1280x800) ce face posibilă vizionarea filmelor HD 720p nativ. Modelul S32B beneficiază de tehnologia IntelŽ CentrinoŽ Duo cu procesorul Intel Core 2 Duo T5550 şi chipset-ul IntelŽ GM965 Express ce integrează un accelerator Intel Onboard de ultimă generaţie, X3100.

Camera web de 1,3 megapixeli QEye încorporată şi microfonul intern iţi permit să te bucuri de video chat-uri cu familia sau prietenii ori să împărtăşesti capturi de ecran doar printr-un simplu click
pe Qshot. În ceea ce priveşte calitatea audio, acest Benq beneficiază de tehnologia SRS TruSurround XT, virtualizând cât mai bine canalele şi creând speakere (virtuale) pentru a oferi spaţialitate, lucru la care de obicei laptop-urile stau foarte prost.

Conform spuselor celor de la Benq, toată gama de produse
Joybook face subiectul a 25 de teste, cum ar fi: rezistenţa la zgârieturi, presiune, şocuri, vibraţii, temperaturi înalte şi scazute şi altele.Rezistenţa rezultată a Joybook-ului S32B îi permite utilizatorului să se bucure de o experienţă în utilizare lipsită de griji, lucru îmbucurător, atunci când pe lângă design, vrei şi fiabilitate.

Benq S32B este deja disponibil pe piaţa din România, începând de la un preţ de 2299 RON (cu TVA) (foarte bun dacă ne gândim că este vorba despre un notebook cu o diagonală a ecranului de doar 13.3 inch).