marți, 31 martie 2009

Stereophonics, Miss Platnum şi Deluka vor cânta la BEstfest, în iulie

Trupele britanice Stereophonics şi Deluka şi cântăreaţa din Banat Miss Platnum se alătură listei de artişti ce vor urca pe scena festivalului B'Estfest, care se va desfăşura în zilele de 4, 5, 6 şi 11 iulie, la
Romexpo, anunţă organizatorii.

Stereophonics şi trupa londoneză underground Deluka vor cânta la B'Estfest pe 5 iulie, iar cu o zi înainte românii o vor putea vedea în concert pe Ruth Renner, alias Miss Platnum, originară din Banat şi cunoscută în Europa datorită promovării unui nou gen muzical numit R‘n’Balkan, un melanj de R&B, pop şi etno balcanic.

B'Estfest va avea loc la complexul Romexpo, în zilele de 4, 5 şi 6 iulie, iar B'Estfest Aftershock, pe 11 iulie. Afişul festivalului B'Estfest cuprinde până în prezent nume ca Manu Chao, Cypress Hill, UNKLE, Apollo 440 (4 iulie), Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs şi Nouvelle Vague (5 iulie), Roisin Murphy (Moloko) şi Nelly Furtado (6 iulie), Sunrise Avenue (6 iulie), Judas Priest, Primal Fear şi Ross The Boss (11 iulie).

Biletele pentru B'Estfest Aftershock costă 75 de lei, iar în timpul festivalului vor putea fi cumpărate cu 90 de lei. Biletele de o zi (4, 5 sau 6 iulie ) sunt disponibile la preţul de 90 de lei în pre-sale, iar în zilele de festival vor costa 110 lei.

Abonamentele pentru toate cele trei zile de B'Estfest (4,5 şi 6 iulie) sunt în număr limitat şi pot fi achiziţionate la preţul de 240 de lei de pe www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.