marți, 31 martie 2009

Christina Aguilera îşi pierde sânii, dar sexul rămâne la fel de intens

Sânii Christinei Aguilera se micşorează pe zi ce trece. De când a venit pe lume Max, primul copil al cântăreţei, silueta divei s-a împlinit considerabil şi a căpătat forme la care n-ar fi visat vreodată.

La fel ca multe dintre colegele sale de breaslă, diva face eforturi să revină la
măsurile de dinainte de sarcină. Judecând după ceea ce se vede şi în fotografii este un contrast izbitor între cum arată cântăreaţa acum şi cum se prezenta în luna ianuarie, imediat după naştere. Se pare că, vedeta s-a apucat de box, de ridicat greutăţi şi chiar de înot. Surse apropiate Christinei spun că aceasta se pregăteşte intens pentru a reveni pe scenă.

Însă vecinii divei nu sunt prea încântaţi de explozia de energie
de care dă dovadă aceasta în ultima vreme. După spusele lor, Christina şi soţul său Jordan Bratman se bălăcesc destul de zgomotos în piscina vilei lor din Beverly Hills. „Nu se pot distra în linişte. Râd, ţipă, înjură şi scot tot soiul de zgomote sexy
. Dacă ei sunt fericiţi şi noi suntem fericiţi numai că n-ar fi rău dacă ar fi fericiţi mai în linişte. Mulţi oameni în vârstă locuiesc prin preajmă şi cu siguranţă că ar aprecia mai mult dacă n-ar mai face atâta zgomot după lăsarea serii”, a declarat nemulţumit unul dintre vecinii cuplului.