luni, 13 iulie 2009

Zavoranu: „Mama vinde o groapa cu 2.000 euro”

elenovela din viaţa Oanei Zăvoranu, ai cărei protagonişti sunt ea şi mama sa, Marioara, se apropie, cu paşi repezi, de final. Zilele acestea, vedeta va intenta recursul, în procesul pentru recuperarea moştenirii şi, potrivit spuselor sale, are mari şanse de câştig. Oana ne-a dezvăluit că mama sa s-a îmbogăţit de pe urma cimitirului “Eternitatea”, unde un loc de veci valorează peste 2.000 de euro
.

Dezamăgită că, până acum, instanţa nu i-a dat câştig de cauză în procesul cu mama sa, Oana Zăvoranu a decis să-şi angajeze un alt avocat, cu mai multă experienţă în procese similare.

Acesta a sfătuit-o pe soţia lui Pepe să sisteze, până la sfârşitul procesului, filmările la serialul inspirat din viaţa ei, pentru că şi-ar putea da foc la valiză singură: “Mama ar putea să mă "atace" din cauza faptului că, în film, eu o pun într-o lumină proastă. Iar aceasta ar putea fi considerată o probă în favoarea ei. Aşa că, momentan, am întrerupt filmările şi sper ca procesul să se termine până la sfârşitul anului”, a declarat Oana, pentru Click!. Vedeta şi mama sa nu şi-au mai vorbit de câteva luni bune, întrucât încercările anterioare ale soţiei lui Pepe, de a se împăca, au eşuat, iar lupta pentru avere continuă.

Despre Marioara Zăvoranu se ştie că “patronează” un imperiu financiar
de câteva milioane de euro, iar o mare parte din această sumă provine de la cimitirul “Eternitatea”: “Sunt 1.600 de locuri, iar valoarea lor este de peste 2.000 de euro, în funcţie de cât de aproape sau de departe se află de intrarea în cimitir. Afacerea este foarte profitabilă, pentru că, după ce toate locurile se ocupă, ea încasează, lunar, o sumă de 15 euro pentru îngrijirea fiecărui mormânt”, ne-a mai mărturisit vedeta.

Dacă, în ceea ce priveşte proiectele sale de televiziune, actriţa stagnează, Oana s-a axat mai mult pe cariera muzicală. Ea a înregistrat deja patru piese, compuse de Connect-R şi de Adi Cristescu, de la trupa Korect şi, în scurt timp, va lansa şi primul videoclip.